Janny de Boer

Praktijkverpleegkundige

Tijdens mijn spreekuur zie ik patiënten met diabetes type II, hart- en vaatziektes, astma en COPD. Daarnaast ben ik binnen deze praktijk, samen met onze huisarts en assistente Anneke verantwoordelijk voor de Ouderenzorg.

Het fijne aan het werken in deze dorpspraktijk vind ik het intensieve contact met de patiënten. Door patiënten vaker te zien, bouw ik een band op en dat draagt bij aan het geven van de juiste zorg. Voor de patiënt, maar zeker ook in het geval van de Ouderenzorg, voor het systeem rondom deze patiënt.

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het doen van controles, het geven van voorlichting, het geven van instructies ten aanzien van leefstijl en medicijn gebruik. Ook als u wilt stoppen met roken, kan ik u daarin begeleiden.

Ik heb 18 jaar als verpleegkundige in het Martini ziekenhuis gewerkt op de kinderafdeling. Daarna heb ik bij Verslavingszorg Noord-Nederland gewerkt als sociaal verpleegkundige en als verpleegkundige op de medische dienst bij Justitie, binnen een penitentiair inrichting. Als flex verpleegkundige heb ik gewerkt in de Thuiszorg en op de Chronische Pijn afdeling van de GGZ Friesland.

Daarna heb ik bewust een switch willen maken en heb ik de post HBO opleiding tot Praktijkverpleegkundige gevolgd in Leeuwarden. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij deze praktijk. Ik ben steeds iedere dinsdag en donderdag aanwezig. Op maandag en vrijdag is mijn collega praktijkondersteuner Farida Azghanbary aanwezig. Zo geven wij samen vorm aan de praktijkondersteunende taken van deze praktijk.

Janny

Contact

Telefoon: 0516-481250
Spoed: 0516-480808
Fax: 0516-480758
E-mail: info@hapwijnjewoude.nl

Bellen voor het maken van een afspraak, graag tussen 08:00 en 10:00 uur. Bellen voor uw lab uitslagen graag tussen 14:00 en 15:00 uur.

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00

Het ophalen van uw (herhaal) medicatie graag tussen 16:00 en 17:00 uur.