Aleid Kaijzer

Levens- en verliesbegeleider

Mijn naam is Aleid Kaijzer, geboren te Delft (1969). Ik ben moeder van drie kinderen. Ik woon deels in Amsterdam en deels in Drachten. Na mijn opleiding Maatschappelijk werk heb ik gekozen voor een baan in de marketing en heb jarenlang mijn eigen communicatieadvies bureau gehad. Dit leuke werk heb ik gecombineerd met werken bij WarChild op de afdeling Voorlichting en Acties en als buddy hulpverlener bij het Veteranenplatform.

Een aantal jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om iets anders te gaan doen. Het leven verandert en ik verander mee. Ik heb altijd de vraag achter de vraag interessant gevonden en daarin zit de gemene deler van mijn keuze om Verlieskunde te gaan studeren.

Wie ben je, waar sta je in je leven en wat gebeurt er met je als veel waarden in je leven veranderen? Veranderingen als een scheiding, gezondheid, faillissement, verlies van een dierbare, verlies van dromen, wensen, onschuld en toekomst? Soms ga je onderuit en is er niet een duidelijk aanwijsbare reden. Beweeg je mee of verstar je? In de uitdagingen van het leven, word je geconfronteerd met jouw eigen draagkracht.

Ik zie het leven als een reis. Van alle ervaringen leer je. Het gaat er vaak niet om wat je meemaakt, maar vooral om wat je ermee doet. Het is mijn ervaring dat juist datgene aankijken wat je raakt, ook hetgeen is wat je verder op weg helpt en je leven kan verrijken.

Ik kan je helpen door naar je te luisteren. Je te spiegelen en door je vragen te stellen die je wellicht anders naar jezelf en naar de situatie waarin jij je bevindt laat kijken. Samen kunnen we een stukje van je levenspad bewandelen, om zo inzicht en helderheid te krijgen.

“De grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in telkens weer opstaan” – Nelson Mandela

Je bent welkom!

Aleid

Mijn tarief is EUR 95,- per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. De eerste intake is gratis. Mijn consulten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Contact

Telefoon: 0516-481250
Spoed: 0516-480808
Fax: 0516-480758
E-mail: info@hapwijnjewoude.nl

Bellen voor het maken van een afspraak, graag tussen 08:00 en 10:00 uur. Bellen voor uw lab uitslagen graag tussen 14:00 en 15:00 uur.

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00

Het ophalen van uw (herhaal) medicatie graag tussen 16:00 en 17:00 uur.